Instructional Media For Classroom

تولید محتوی کاربرد

Instructional Media For Classroom

تولید محتوی کاربرد

با سلام
ضمن تقدیر و تشکر از شما بازدید کننده ی محترم....
وبلاگ کنونی توسط دانشجویان دبیری زبان انگلیسی دانشگاه فرهنگیان اصفهان ایجاد شده است.
شما عزیزان میتوانید جهت ارسال مطالب خود با ایمیل های زیر تماس حاصل نمایید :
engtec77@gmail.com
mehrannajafi19@gmail.com

Hi
Dear visitor appreciated and thank you ....
Current blog created by English language Teaching students of Isfahan Farhangiyan University
Your loved ones can contact us with the following emails to tell your stories:
engtec77@gmail.com
mehrannajafi19@gmail.com

آخرین نظرات

برد هوشمند یا وایت برد تعاملی

چهارشنبه, ۸ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۲۳ ب.ظ

برد هوشمند یا وایت برد تعاملی چیست

برد هوشمند در واقع صفحه کامپیوتر را که بوسیله پروژکتور تصویر را روی پرده نمایش میدهد را لمس کرده و این قابلیت وجود دارد که فقط با لمس کردن روی تصاویر کار کرد . و همچنین شما قادر خواهید بود که بدون استفاده ای از کیبورد و ماوس داشته باشید به پردازش اطلاعات و نرم افزار های گوناگون سیستم بپردازید ، و تصاویر و فایلها را نمایش دهید یک برد هوشمند در حقیقت یک صفحه نمایش کامپیوتری بزرگ است که به لمس کردن توسط انگشت حساسیت بالایی نشان میدهد.

این پروسه را در حقیقت ۳ دستگاه انجام می دهند:

اول کامپیوتری که اتصال سیستم خروجی تصویرش به پروژکتور است
دوم پروژکتوری است که تصویر کامپیوتر را به روی این تخته های هوشمند پخش مینماید
و در نهایت برد هوشمندی که با پورت USB به سیستم وصل است

اغلب بردهای هوشمند به دیوار متصل هستند و یا اینکه پایه دارند

کاربرد برد هوشمند

نخستین برد هوشمند در سال ۱۹۹۱ساخته شد و روانه بازار گشت. اوایل برد هوشمند جهت استفاده در تجارت و نمایش ایده ها و ضبط جلسات ساخته شدند،لیکن با در نظر گرفتن قابلیت و کاربردهای گوناگونی که این بردها داشتند و چون دستگاه های بسیار منعطفی بودند، کارکردهای زیادی داشتند. اکنون استفاده از بردهای هوشمند که برد الکترونیکی یا اسمارت برد هم نام دارند، در اکثر مراکز آموزشی در همه سطوح آموزشی در کلیه مقاطع از مهدهای کودک گرفته تا دانشگاه ها و همچنین در آمفی تئاترها هم رایج شده است. با در نظر گرفتن فعالیت چشم گیر و روزافزون سازمان آموزش و پرورش ، مدارس متعدد و زیادی به این بردهای مدرن مجهزگشته اند. استفاده از نرم افزارها و محتواهای آموزشی مخصوص بردهای هوشمند ، کاربرد آنها را افزایش داده و کمک شایانی به موفقیت بردهای هوشمند نیز کرده است .
برد های هوشمند، امکانات آموزشی بسیار متنوع و بالایی را ایجاد می کنند. بکار گرفتن این بردهای هوشمند، محیط کلاسها را تعاملی کرده ، کارایی دانش آموزان را بالا میبرد ، همکاری و تعامل بین دانش آموزان را افزایش میدهد، یادگیری دانش آموزان را بسیار سریع تر می کند و تعلیم به آنها بسیار آسان میگردد شور و هیجان فراوانی را به کلاس می آورد . اگرچه در محیط های زیادی از همه کاربردهای این بردهای هوشمند استفاده نمی شود و دراکثر موارد جایگزین تخته سیاه های مجلل گشته است .

مزایای تخته هوشمند

از مهمترین امتیازهای بردهای هوشمند بایستی به تدریس های فعال اشاره نمود.لیکن بایستی محتوای درس در قالب هایی همچون پاورپوینت بکار گرفته شوند. استفاده از بردهای هوشمند همکاری و تعامل بین معلم و دانش آموز را بالا میبرد و سبب یادگیری موثر میگردد.

از دیگر مزایای استفاده از بردهای هوشمند جلوگیری از اتلاف وقت میباشد . به عنوان مثال شکل های لازم برای یکسری از درس ها از قبل آماده گشته واین موضوع سبب میشود که از اتلاف وقت کلاس جلوگیری می شود و استفاده از بردهای هوشمند برای دروسی مثل ریاضی،هندسه و فیزیک کارکرد بالایی دارد.

-کاهش هزینه ها از دیگر مزایای این بردهای هوشمند است .به عنوان مثال جهت تست زدن در کلاس های مقطع متوسطه دوم این بردهای هوشمند جایگزین کپی کردن سوالات گشته که هم سبب کاهش هزینه و مانع از اتلاف وقت گشته اند.

بردهای هوشمند قابلیت تغییر رنگ را دارا هستند. برای مثال در دهه محرم می توان صفحه را مشکی کرد یا در ایام دیگر از رنگ های متنوع برای شاد کردن کلاس استفاده کرد.

استفاده از بردهای هوشمند سبب تعامل گروهی شده و کلاس را از حالت خسته کننده خارج میکند

معلم لازم نیست برنامه ها و نرم افزارهای مختلف را از پشت سیستم اجرا کند و قادر خواهد بود که برای ارتباط موثر داشتن با دانش آموزان جلوی برد هوشمند بایستد و مستقیما با آنها در ارتباط باشد.

افزایش نشاط و تقویت انگیزه یادگیری دانش آموزان

امکان ضبط فرایند تدریس از مزایای عمده بردهای هوشمند میباشند.

توسط برد هوشمند و به کمک نرم افزارهای آموزشی دانش آموزان می توانند آزمایش های مختلف را سر کلاس و به صورت عملی انجام داده و نتیجه آن را مشاهده کنند.

مزایای استفاده از برد هوشمند در پروسه تدریس

در گام نخست میتوان بدون دست زدن به کامپیوتر برنامه ای را باز یا بسته کرده و یا روی اسلایدهای پاورپوینت توضیحاتی را نوشته یا پاک کند

این امکان وجود دارد که کتابهای الکترونیکی را باز کرده، ورق زده و پاسخ را روی صفحات کتابها بنویسیم و نکات مهم را هایلایت کنیم.

استفاده از بردهای هوشمند این قابلیت را فراهم میکند که کلیه آزمایش های لازم برای ریاضی، شیمی، فیزیک، زیست شناسی، حرفه و ... را به شکل لمسی برای دانش آموز پیاده کنیم.

با استفاده از برد هوشمند و نرم افزارهای مخصوص تدریس هوشمند می توانیم کلیه تدریس های دبیر را در یک جلسه به شکل صوت و تصویری که نیازی به دوربین های فیلم برداری نبوده ، داشت و در اختیار دانش آموزان برای مرور در خانه قرار دهیم

معایب تخته هوشمند

از معایب بردهای هوشمند میتوان اختلال در برق، اختلال در سیستم رایانه ، خرابی هریک از اجزای سه دستگاهی که در بالا ذکر شد که می تواند سبب نقص این بردها شود را نام برد و این باعث شده که در هرکلاس علاوه بر تخته هوشمند ، همچنان تخته وایت برد جهت جایگزینی در این موارد وجود دارد.

مهمترین خطر این دستگاه ، تابش نوری میباشد که از ویدئوپروژکتوری که در سقف کلاس منصوب است و به تخته می تابد ، به همین منظور معلم و دانش آموز بایستی از قرار گرفتن در معرض مستقیم این نور خودداری کنندتا صدمه ای به چشم آنها وارد نگردد.

دانلود آموزش نصب و کار با نرم افزار برد هوشمند به صورت فایل pdf

فرستنده: علی رضوانی

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۲/۰۸
Mehran Najafi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی